Mentoring Project

România la World Policy Conference, Editia Doha 2016

FOTO2 România a participat pentru al patrulea an consecutiv la World Policy Conference, una dintre cele mai importante conferințe internaționale dedicată problemelor guvernanței globale, care s-a desfășurat în perioada 20-22 noiembrie, la Doha, Qatar.

În acest an, pe agenda întâlnirii, la care au participat înalți reprezentanți de stat și de guvern, ambasadori, personalități din mediul cultural și universitar internațional, lideri din zona de business și financiar-economică, societate civilă și mass-media, s-au aflat teme precum: „Europa după Brexit”, „Rolul european și internațional al Turciei”, „Schimbările tehnologice și noul contract social”, „Uniunea Europeană-ce urmează?”, „Lumea după alegerile americane”, „Spațiul-marea aventură tehnologica.

România a fost reprezentata atât la sesiunile plenare cât și la workshop-uri. Acad. Daniel Dăianu, membru CA al BNR a participat la panelul „Finance and Economy”, în calitate de speaker, alături de președintele Exim Bank, Traian Halalai. Daniela Lulache, CEO Nuclearelectrica  a avut o intervenție în secțiunea „Energy and Climate”.

De asemenea, Marius Stoian, fondator Club România participat în panelul „World Policy Conference-Young Leaders”, în pregătirea proiectului „WPC-Young Leaders-România” , pe care îl va coordona și care va debuta în ianuarie 2017.

Din delegația României au mai făcut parte Remus Borza,  CEO Borza si Asociatii, acad. Eugen Simion, Gruia Stoica, Grampet, Lucian Isar, economist.

Partenerii din România ai World Policy Conference sunt: EximBank, Nuclearelectrica, Grampet, Borza si Asociații, Vimetco.