Mentoring Project

Seria de lucrări “Caiete documentare – Club România” se adaugă altor documente de reflecție, de analiză, în sfera politicilor publice; ele pot fi văzute în relație cu documentele pe care administrația româneasca le trimite Comisiei Europene, altor instituții europene. Între cei care au exprimat opinii în aceste volume sunt persoane cu școală solidă, cu experiență profesională remarcabilă. Temele abordate în această serie se înscriu pe agenda publică a României – dezvoltarea instituțională, educație, energie, economie și competitivitate, agricultura și valorificarea resurselor naturale, demografie, noile tehnologii, infrastructura, calitatea vieții, apărare.

„Energia. Concepte și instrumente operaționale”

Transporturi și Infrastructură. Concepte și Instrumente operaționale

România Digitală. Concepte și Instrumente operaționale

Agricultura. Concepte și Instrumente operaționale

Calitatea vieții. Tehnologie în retroumanism. Viitorul cu puterea comunităților

Romania sustenabilă. Concepte și intrumente-suport pentru o transformare circulară a economiei românești

Das Book

Nu este o practică uzuală ca o analiză complexă asupra lumii de azi, din care se desprind soluții vizionare (inclusiv pentru România) în ceea ce privește viitorul (prin dezvoltare sustenabilă, creșterea calității vieții în ecosisteme inovative, megacity-uri, etc), într-o lume cu soluțiile tehnologice ale celei de-a 4-a Revoluții Industriale, în condițiile accelerării globalizării, să fie lansată sub pseudonim.
Dăm la forfecat minților analitice Viziunea desprinsă de orice încărcătură subiectivă, de faptele de viață și parcursul profesional ale autorului colectiv, sau nu.

Parteneri

unicreditbank
BRD
AZOMURES
PETROM
pwc_logo
logo theinstitute_miscarea industriilor creative (1)
eon
1_LOGO_CEC_160_principal_verde_tagline