Mentoring Project

Caravana Duster-România Noului Val pornește spre Brașov

 

„România Noului Val”, unul dintre cele mai provocatoare proiecte editoriale colaborative, se va lansa vineri, 23 octombrie 2015, la Universitatea Transilvania din Brașov, în cadrul unei dezbateri pe tema  „Romania noului val – Technical Leadership & Innovation”.

Invitatul special este dl. Nicholas Maure, președinte Renault Groupe România.

 

Evenimentul face parte din programul Caravana Duster-România Noului Val care curpinde lansarea volumului și organizarea unor dezbateri în cele mai importante centre universitare din țară.

Lucrarea apărută sub egida revistei Foreign Policy reunește în premieră viziunile despre viitor a 77 de tineri de succes, antreprenori, lideri emergenți din Generația Y (cu vârste sub 40 de ani).

Cartea este împărțită în patru capitole: “Industriile creative. Revoluție cu puterea imaginației”, “Lideri emergenți și leadership românesc în secolul XXI”, “Noua economie a cunoașterii. Antreprenoriatul de a treia generație” și “Predicțiile Generației Y”.

Prefața lucrării este semnată de academicianul Solomon Marcus, care creează o punte peste generații, coordonarea tehnică este asigurată de Marius Stoian și Bogdan Gavrilă, iar postfața îi aparține academicianului Daniel Dăianu.

#noulval reprezintă identitatea on-line a proiectului editorial care reunește o comunitate de peste 5000 de membri din rețele de socializare proveniți din România și Diaspora.

De asemenea, www.noulval.ro este prima platformă din România care abordează cele mai noi teme globale precum democratizarea cunoașterii, monedele digitale, inovația în domeniul energiei, transporturilor, guvernanța digitală și creativitatea, educația alternativă, exoeconomia, urbanismul participativ, tehnologiile disruptive, open data și e-government, revoluția roboților industriali, explorarea și colonizarea spațiului, etc.

Parteneri oficiali ai evenimentelor România Noului Val sunt:

 Groupe Renault și BCR