Mentoring Project

Patrula de Reciclare, sub egida Editurii Club România lansează e-book-ul gratuit Ghidul Eco Bunelor Maniere

Ne bucurăm să susținem la Editura Club România lansarea unei noi inițiative venite de la firul ierbii- Ghidul Eco Bunelor Maniere care contribuie prin educație la crearea unor comunități mai pregătite pentru provocările viitorului.

Patrula de Reciclare, o platformă națională de educație de mediu, sub coordonarea Andreei Idriceanu Calev a realizat Ghidul Eco Bunelor Maniere un e-book gratuit despre obiceiuri responsabile pe 10 teme de mediu, cu exemple concrete de la echipele de copii și profesori din program.

Este primul „manual” de #educație de #mediu creat în colaborare cu beneficiarii Patrulei de Reciclare. Zeci de echipe din grădinițe, școli și licee din toată țara povestesc despre schimbările pe care le-au produs în propriile școli, familii și comunități, în cadrul programului.
Astfel, pe lângă informații și sfaturi practice, acest ghid este o colecție de gesturi și acțiuni care funcționează, adaptate la situații reale de viață și la contexte locale diferite.

Un ghid de comportamente prietenoase cu mediul dedicat copiilor, dar în egală măsură adulților, este un instrument necesar pentru a adopta un stil de viață sustenabil, adică de a pune în armonie nevoile oamenilor și ale planetei.
Felicitări Andreei Idriceanu Calev și echipei Patrula de Reciclare pentru energia cu care se implică în transformarea viitorului!

Ghidul poate fi descărcat gratuit accesând linkul:
Maia multe informații despre proiectele Patrula de Reciclare puteți găsi aici: https://www.patruladereciclare.ro